Dan Bilzerian is de koning van Instagram. Zijn leven is niet alleen ongelofelijk intrigerend, maar ook behoorlijk controversieel. Het is een beruchte playboy en professionele pokerspeler. Het is voor hem nauwelijks meer bijzonder om af en toe lol te trappen met beroemdheden als Steve Aoki of Floyd Mayweather en het hebben van meer dan 20 miljoen volgers op instagram. We nemen een kijkje in het rijke, wellustige leven van Dan Bilzerian.

Nadat jullie hebben vernomen hoe Dan Bilzerian is betrokken bij een terreuraanslag in Las Vegas, vroeg je je waarschijnlijk af wat voor persoon Dan Bilzerian in vredesnaam is. Daarvoor hebben wij dit artikel geschreven, zodat jij wat meer te weten komt over Dan Bilzerian. Nauwelijks vijf seconden nadat het filmpje van dit incident online ging, werd Dan Bilzerian nog meer een icoon.

Dan Bilzerian was al bekend als succesvol pokerspeler. Wie hem heeft gevolgd, kent Dan Bilzerian als de speler die om miljoenen speelt, nog meer miljoenen wint, niet verlegen is om hierover op te scheppen, en met een strakke Tom Cruise blik over het spel uitkijkt en observeert wat voor beslissingen de andere spelers maken. Achter Dan Bilzerian staan één of meerdere beeldschone dames die hem met hun gezelschap ondersteunen. Laatst was het een vrouw die in een zwarte juk die hem lieflijk aankijkt. Het lijkt erop dat haar enige ingehuurde taak was om de baard van Dan Bilzerian te strelen.

Het is niet verrassend dat iemand als dit al gauw de aandacht van het hele internet heeft. Voornamelijk het baard-strelen was zoiets typisch, dat men al gauw meer wilde weten over het Dan Bilzerian fenomeen. Hij kreeg de bijnaam Blitz Bilzerian en was de 35 jarige man die een soort combinatie is van Bruce Wayne en Hugh Hefner in de tijd van de social media.

Wil je meer onderzoeken ontvangen? Geef dan je email op.

Naam

E-mail

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here